Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Dag van de Schoonmoeder

Inspiratie25/10/2019

De familie van je partner krijg je cadeau. Heb jij het getroffen met een fantastische schoonmoeder? Gebruik dan de Dag van de Schoonmoeder als excuus om haar eens lekker in het zonnetje te zetten. Dat kan via een berichtje, een kaartje, met een knuffel of met deze toppers van cadeaus:

Iets te snoepen
De liefde van jouw schoonmoeder gaat vast ook door de maag. De luxe cadeaubox met lekkers is dan ook een perfect cadeau. Dat kunnen ze bij Leonidas wel; overheerlijke chocoladebonbons maken. Samen snoepen is toch veel gezelliger?

Luxe box truffels – Leonidas €21,50

Iets te lezen
Een boek doet het altijd goed. Façade van Esther Verhoef staat in de thriller top 10 van Bruna. Een must read voor jouw schoonmoeder dus.

Façade Esther Verhoef – Bruna €19,99

Iets te smeren
Uiterlijke verzorging blijft voor iedere vrouw belangrijk, ongeacht haar leeftijd. Verwen jouw schoonmoeder met een eau de parfum van Dior – onze favoriet onder de parfums - of een fijne handcrème van Etos. De handcrème kent een heerlijke, frisse geur van limoen en munt.

J’adore Dior 30ml – Douglas €65,91
Handcrème Bonanical Boost – Etos €2,49

Iets te dragen
Ken je de kledingstijl van jouw schoonmoeder als geen ander? Dan is het zeker geoorloofd in de winkelrekken van bekende modeketens te duiken. Op zoek naar zo’n perfecte tas als die van Duifhuizen Tassen & Koffers of naar klassieke oorbellen bij Parfois bijvoorbeeld.

Boo! Rimbo crossbody tas – Duifhuizen Tassen & Koffers €69,95
Stone earrings – Parfois €5,99

Iets voor in huis
Huismus of niet, tegen geurstokjes zegt geen enkele schoonmoeder nee. De fragrance sticks van Rituals zijn luxer dan de gemiddelde geurstokjes en zitten verpakt in een stijlvolle flacon. Geniet van de verfrissende bamboe geur van the ritual of chadõ. Dat is pas echt fijn thuiskomen!

Fragrance sticks Ritual of  – Rituals €42,50

Door

Ander nieuws

Top