Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Dag van de handtas

Inspiratie10/10/2018

We kunnen al eeuwen op haar bouwen. Ze gaat overal mee naartoe, zorgt goed voor onze spullen. Ze is alles wat we nodig hebben. We eren vandaag de handtas, want wat zouden we zonder dit essentiële accessoire moeten? Een ode aan de handbag!

Bucket bag – Promiss €119,95
Less is more. Deze regel gaat zeker op voor de bucket bag van Promiss. Deze leren handtas is voorzien van alle gemakken. Diverse vakjes voor het kleinere spul, een afneembaar hengsel en drukknopen aan de binnenkant, waardoor je de tas ook nog een meer vierkante vorm kunt geven.

Mini shopper – Zara €39,95
Modieuzer dan dit wordt het niet. Dit najaar zijn de bruintinten het nieuwe zwart en gaan we voor een retro look and feel. Zie jij jezelf al door de straten paraderen in een trench coat, een geruite broek en met dit pareltje in je hand? Oelala!

Handtas Smaak – Duifhuizen Tassen & Koffers €239,-
We maken een diepe buiging voor deze handtas. De tas van Smaak Amsterdam, verkrijgbaar bij Duifhuizen Tassen & Koffers, heeft allure en doet je denken aan de onafhankelijke, stijlvolle vrouw. We gokken dat ‘ie ook prachtig aan jouw hand bungelt.

Handtas – vanHaren €17,99
Een handtas van leer gaat het langst mee, maar houd je van afwisseling, dan shop je ook budget proof handbags. Bij vanHaren bijvoorbeeld.

Tote bag – Parfois €49,99
Parfois combineert het beste van beide werelden – oranje en leopard print. Qua kleur zit je met dit exemplaar helemaal goed. Leuk is het verborgen luipaardprintje aan de zijkant.

Leather look handtas – Only €29,99
Niet alle handtassen zijn voorzien van een standaard hengsel. De tas van Only laat zich kenmerken door een bijzonder handvat, namelijk een gouden ring.

Door

Ander nieuws

Top