Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Date night: met je lief uiteten in de Markthal!

EVÉNEMENTS13/10/2018

Quality time met je vriend of vriendin? Ga lekker uiteten met je lief in de Markthal!

Sumo

Sumo is een Aziatisch all you can eat restaurant. Ze hebben niet alleen sushi maar ook gerechten van de grill of de zogenoemde ‘Yaki’ gerechten, wat in het Japans ‘gebakken’ betekent. Er is voor ieder wat wils! Het leuke is dat je bij Sumo meerdere gerechtjes kan proeven en kan delen met je lief!

Jamie’s Italian

Bij Jamie’s Italian kan je genieten van de Italiaanse keuken. Het menu staat vol met heerlijke antipasti en nibbles, welke ideaal zijn om te delen met je vriend(in), maar ook lekkere pasta’s, verse salades en grill gerechten! Neem bijvoorbeeld de beroemde linguine met garnalen of de lekkere lamskoteletten scottadito. Bij Jamie’s hebben ze natuurlijk ook vegetarische gerechten. De gerechten zijn geïnspireerd door Jamie Oliver’s reizen naar Italië. Heerlijk voor een avondje uiteten!

BasQ Kitchen

Bij BasQ Kitchen kan je lekker genieten van authentieke tapas en pintxos gerechten. Deze gerechtjes zijn geïnspireerd op de verfijnde Baskische en Spaanse keuken. De tapas en pintxos zijn perfect voor een avondje uiteten met je vriend(in). Lekker alle gerechtjes met z’n tweetjes delen.

Gaan jullie voor quality time vanavond? 

Ander nieuws

Top