Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

De Nachtwacht

Inspiratie14/05/2018

Een goede nachtrust is belangrijk, maar een fijne outfit om in te slapen net zo. Wij halen de mode uit nachtmode en zorgen dat slapen een modieuze aangelegenheid wordt deze lente en zomer. 

A dream dress
Een jurk om in weg te dromen. Dat spotten we nu veel. Zo haal je de liefde in jezelf naar boven dankzij een fleurig nachthemd van Zeeman. Of ga je voor een zee aan bloemen met de slipdress van Livera. In beide opties heb je bewegingsvrijheid en is slapen extra fijn.

Neig jij meer naar romantisch kant? Dan helpt C&A je een handje met een zachtroze nachthemd. Deze kleur is lieflijk, maar de kanten bandjes maken het tot een romantisch geheel. Ook een bralette is een goede optie. Bij CoolCat shop je een schattig, sexy exemplaar.

LOVE nachthemd – Zeeman €4,99
Slipdress – Livera €37,99
Nachthemd – C&A €14,90
Bralette – CoolCat €12,99

Sleep shorts
Een andere trend op het gebied van nachtmode is een sleep short. Een oversized T-shirt wat je niet meer draagt kan eveneens fungeren als slaap T-shirt. Combineer dit met een leuk broekje voor een pyjamawaardig effect.

Sleep short – New Yorker €4,95

The wild side
Stap over naar ‘the wild side’ met een kimono waar je wild van wordt. De leopard kimono van Hunkemöller is een must in jouw nachtmode wardrobe.

Satin Leopard Kimono – Hunkemöller €39,99

Slaapvoetjes
Oké, slapen doe je er niet in, maar in deze nachtwacht shopping staan we ook de leukste accessoires toe. Zo lopen wij weg met deze strik slippers nadat we ons bed uitstappen. Good morning world!

Slippers knot – Hunkemöller €12,99

Door

Ander nieuws

Top