Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

De grootste fashiontrend du moment: Off-shoulder

Inspiratie21/07/2016

Na een koude winter waarbij we onze schouders en nek bedekten met coltruien laten we deze zomer juist graag onze schouders zien. Hiermee is een nieuwe trend geboren; dit seizoen zijn het de off-shoulder ensembles die de klok slaan!

Na een koude winter waarbij we onze schouders en nek bedekten met coltruien laten we deze zomer juist graag onze schouders zien. Hiermee is een nieuwe trend geboren; dit seizoen zijn het de off-shoulder ensembles die de klok slaan!

Hoe te dragen?
Wil jij je net als de fashionistas ook wagen aan off-shoulder kledingstukken, maar weet je niet zo goed hoe? Geen zorgen, we helpen je een handje. Voor een casual look combineer je een off-shoulder blouse met een spijkershort en gympen. Ben je meer in een elegante mood? Kies dan voor een combinatie met een pantalon met wijde pijpen en een paar mooie hoge hakken. Off-shoulder jurkjes kun je deze zomer perfect combineren met leren sandaaltjes en een leren schoudertas, hello Summer babe!

Top 3
Om jou een zoektocht te besparen hebben wij een top 3 off-shoulder items samengesteld. Ervan uitgaande dat jij ook niet kunt wachten om te paraderen met dit zomerse kledingstuk. Hier komen ze:

• H&M korte off-the-shoulderblouse €14,99
• H&M off-the-shoulderblouse €14,99
• River Island rode bardotmaxi-jurk €40,00

Schouderbescherming
Als je jouw off-shoulder top of jurk in de pocket hebt is het aan te raden om het volgende niet te vergeten; nadat je schouders bijna de hele winter geen zon hebben gezien is een goede bescherming tegen UV-straling ontzettend belangrijk. Smeer ze daarom regelmatig in met een zonnebrandcrème. De Body Sun oil Free Milky Spray van Lancaster is super handig in gebruik. Je sprayt ‘m op, ét voilà.
*Bonustip; zijn je schouders nog niet zo bruin? Maak ze dan Summer ready met een zelfbruiner.
  
Flaunt those shoulders!
Zo, dan is het nu de hoogste tijd om op pad te gaan en die blote schouders te showen. Have fun!

Producten
1. Zara demin jurk €39,95
2. Ici Paris XL Clinique Self sun face bronzing gel tinted €26,55
3. Douglas Lancaster body sun beauty oil free milky spray spf 15 €15,53
4. River Island goudkleurige chokerketting €10,00
5. H&M korte off-the-shoulderblouse €14,99
6. H&M off-the-shoulderblouse €14,99
7. River Island rode bardotmaxi-jurk €40,00

Ander nieuws

Top