Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

De kids weer terug naar school!

Inspiratie04/01/2019

De kerstvakantie is bijna voorbij. Reden genoeg om de schoolspullen van je kids onder de loep te nemen. Hebben ze genoeg schrijfgerei? Past hun favoriete jeans nog? Zo niet, bij Alexandrium Shopping Center helpen we je graag uit de brand. Deze acht items zijn hartstikke school proof! 

Dr. Martens 1538 – Nelson €99,99
Een paar stoere stappers zijn nooit weg. Deze Dr. Martens boots zijn gemaakt voor zowel jongens als meisjes! Stoer, comfortabel en helemaal hip! Leuk te combineren met een jeans en een stoere trui.

Meisjestrui strepen – Primark €8,-
Kinderen groeien onwijs snel. Dan is het fijn als je bij winkels als Primark terecht kunt. Je vindt hier betaalbare mode voor een klein prijsje. Deze gestreepte trui is een ware vondst voor ieder meisje.

Pennen – Hema €0,50
De wiskundesommen en taalzinnen dansen in ieder schrift dankzij de gekleurde pennen van Hema. Op deze manier is schrijven helemaal niet meer zo vervelend.

Superstretch jeans – Name It €32,99
De favoriete jeans van je zoon of dochter vervang je door een van de exemplaren van Name It. De keuze is reuze!

Warme oren - We Fashion €5,-
Januari is een koude maand. Op de fiets of wandelend naar school houd jij jezelf lekker warm met deze toffe muts! Dit leuke exemplaar shop je nu in de sale.

Firenze runaway kinderrugzak – Duifhuizen Tassen & Koffers €19,95
Met deze stoere kinderrugzak is je kind in de wolken. Kijk maar naar de opdruk.

Moppenboek – Bruna €10,95
De titel van dit boek is: knotsgekke moppen en raadsels voor kinderen. Met dit moppenboek zijn de kids uren zoet. De kans is groot dat jouw kind transformeert in de moppentapper van de klas.

Reversible donsjas – Mango €75,99
De winter is in volle gang. Tijd voor een warme winterjas. Dit exemplaar van Mango kent een stoere kraag en kan ook binnenstebuiten gedragen worden.

Door

Ander nieuws

Top