Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

De leukste accessoires voor jouw huisdier

Inspiratie02/10/2019

Dit dier begrijpt jou altijd - of je nu blij, boos of verdrietig bent – staat te springen als je thuiskomt van je werk en is eigenlijk je beste vriend of vriendin. Een huisdier is een volwaardig lid van het gezin. En dat vieren we op Dierendag. Vandaag besteden we extra aandacht aan het huisdier met deze animal accessoires:

Een huis vol dieren
Jouw huisdier krijgt op Dierendag letterlijk zijn of haar eigen thuis. En het is niet zomaar een onderkomen, maar een heuse TIPI-tent. Het fijne van deze aankoop is dat je er je huisdier een plezier mee doet en het tevens leuk staat in je interieur. Een win-win situatie dus!
TIPI-tent – CASA € 9,95

Hondenspeeltjes: de ene is een schot in de roos en naar de andere kijken ze niet om. Dit kleurrijke hondenspeeltje is een must-have voor de hond én voor jou (er zit geen piepje of rammeltje in)!
Hondenspeeltje – Action € 2,49

Je wilt als baasje niets liever dan dat je hond na het spelen lekker kan uitrusten. De pootjes op de hondenmand verklappen voor wie dit item gemaakt is.
Hondenmand – Blokker € 15,95

De kat krabt de krullen van de trap
Heb je deze zin een aantal keer achter elkaar proberen uit te spreken zonder te hakkelen? Bijna onmogelijk. Minder onmogelijk is het om je kat te laten krabben aan de krabmat van Action. Zo blijven je meubels (hopelijk) heel en kan je kat zich toch uitleven. Wist je dat krabben voor katten een vorm van communicatie is?Katten krabmat – Action € 2,99

Fashion
Zelf willen we altijd fashionable voor de dag komen, maar waarom zou je jouw hond niet eens in de watten leggen en lekker warm aankleden? Deze jacquardgebreide hondentrui van zachte kwaliteit met een geribde kraag staat jouw hond zeker voorbeeldig. Bij de H&M shop je ook nog andere leuke modellen!
Honden trui - H&M € 14,99

Uitlaatservice
Het leed dat uitlaten heet, geldt alleen voor hondenvrienden. In de zomer is uitlaten een feest, in de winter sla je het liever over. Bij HEMA zorgen ze ervoor dat uitlaten ook tijdens donkere dagen leuk blijft. Dit dankzij deze leuke halsband met smileys.
Halsband – HEMA € 4,00

Door

Ander nieuws

Top