Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

De leukste cadeaus voor je vader

Inspiratie12/06/2019

Voor de vader, de stiefvader, de schoonvader of de man die als jouw vader voelt. Op Vaderdag gaat het om hem. En daar horen cadeaus bij. Jij kent je vader het beste, maar wij helpen je graag met enkele cadeautips. Zit er iets voor hem bij?

Cadeautip 1: Vans sk8 hi – PIM Sneakers €50,-
Met Vans aan zijn voeten gaat jouw vader als daddy cool door het leven. De Vans sk8 hi zijn namelijk sportief en hip. De klassieke kleurencombinatie zorgt ervoor dat vaders van iedere leeftijd deze sneakers kunnen dragen.

Cadeautip 2: Vaderdag bierpakket - Primera €27,95
Heb je een vader die houdt van een biertje, dan is het bierpakket misschien wel het beste cadeau dat je hem kunt geven. Op de verpakking combineer je zijn twee grote liefdes: bier én zijn kinderen.

Cadeautip 3: the grooming oil – ICI Paris XL €31,65
Heeft je vader een baard? Herinner hem er dan aan dat ook baarden verzorging nodig hebben. Geef hem een baardconditioner en scheerolie in één.

Cadeautip 4: herenhorloge Boss – Siebel Juweliers €249,-
Een mooi horloge gaat jaren mee. Je maakt je vader hier dan ook erg blij mee. De cognac leren band van het Boss horloge geeft het item een klassieke uitstraling. Mooi gecombineerd met een blauwe wijzerplaat. Vind je dit te prijzig? Geef hem dan een cadeaubon.

Cadeautip 5: neusstrips – Kruidvat €17,99
Dit cadeau verwacht hij zeker niet, maar hij kan er vast om lachen. Klaagt je moeder over het vele snurken van je vader? Of hoor je hem zelf regelmatig bomen omzagen in zijn slaap? Jij hebt de oplossing! You’re welcome.

Cadeautip 6: slim overhemd – G-Star RAW €99,95
Een jonge of oude papa – het maakt niet uit – een denim overhemd hoort in iedere mannengarderobe thuis. Het overhemd past perfect bij de Vans sneakers en het horloge, en maakt het plaatje compleet.

 

Door

Ander nieuws

Top