Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

De leukste kerstcadeautjes

Inspiratie10/12/2018

Het is weer tijd om kerstcadeautjes te kopen.  Super leuk om te doen, maar ook erg lastig wat je dit jaar weer moet verzinnen. Heb je geen idee wat je moet kopen voor je familie of vrienden? Dan hebben wij hier wat tips voor je.

Tip 1: Adega Food & Wine

Bij Adega Food & Wine koop je heerlijke Portugese delicatessen zoals wijn, olijfolie, gedroogde ham, kaas, compotes, pastel de nata en pátes. Super lekker allemaal en het ziet er leuk uit in een cadeaupakketje!

Tip 2: De Patissier

Bij de Patissier kan je terecht voor de lekkerste chocolade, macarons en andere lekkernijen. De producten zien er prachtig uit en daarom ook het perfecte cadeautje voor de zoetekauw onder ons.

Tip 3: Infinitea

Voor de thee liefhebbers hebben we natuurlijk ook wat! Bij Infinitea hebben ze ruim 40 verschillende soorten losse theeën. Ook hebben ze mooi ingepakte theepakketten om cadeau te doen! Geef bijvoorbeeld de lekkere smaken coconut kiss en infinitea’s dream! Daar maak je iedere thee liefhebber blij mee!

Tip 4: Habitas

Heb je een echte kok in de familie of in je vriendenkring, dan kun je terecht bij Habitas. Bij Habitas heb je alles wet met koken en bakken te maken heeft. Een leuk kookboek, schort of goede pan, dat vind je allemaal bij Habitas! 

Tip 5: Only for the sweethearts

Bij Only for the sweethearts hebben ze de leukste Hollandse chocolade cadeautjes. En voor de kerst hebben ze speciale kerst chocolades. Zoals een kerstboom of kerstmannetje van chocolade. Het ziet er super leuk uit en is altijd goed als cadeautje! Wie is er nou niet blij met chocolade? 

Kom jij ook in de Markthal kerstinkopen doen? 

Ander nieuws

Top