Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

De leukste kraamcadeaus

Inspiratie21/02/2019

Welcome to the world! Staat jouw beste vriendin op het punt van bevallen? Heeft een collega onlangs een kindje gekregen? Dan staat er vast een kraambezoek gepland. Dankzij deze zeven schattige kraamcadeaus kom je niet met lege handen aan.

I love mama
Dit soort kraamcadeaus doen ieder moederhart smelten. De ‘i love mama’ sokjes van Prénatal zijn een leuk kleinigheidje en verkrijgbaar in meerdere varianten, want papa’s, opa’s en oma’s mogen natuurlijk niet overgeslagen worden.

Sokjes uni – Prénatal €2,49

De meeste cadeaus zijn voor het kleine wonder, maar ook mama verdient het om in de watten gelegd te worden zo vlak na de geboorte. Deze luiertas van Action wordt ook wel de ‘happy baby bag’ genoemd.

Luiertas – Action €6,89

Zijn/haar eerste boekje
Een kraamcadeau hoeft niet meteen te passen of gebruikt te worden. Veel mama’s ontvangen graag cadeaus die op de groei zijn gekocht. Het boekje van Takkie, het hondje van Jip & Janneke, is zo’n mooi cadeau. Voor nu leuk als accessoire op de kinderkamer, straks leuk om uit voor te lezen.

Takkie boekje – HEMA €9,-

Beregezellig
Met dit kraamcadeau bezorg je iedereen een beregoed gevoel. Het beremutsje is onwijs schattig. Gemaakt van een mooie, zachte stof, waardoor het fijn aanvoelt voor de allerkleinsten én ideaal voor de winter.

Baby muts – Hema €4,-

Rompertjes en pyjamaatjes
Ouders hebben nooit genoeg rompertjes. Die komen altijd van pas. De romper van Name it is bedrukt met olifantjes. Voor een ster van een baby shop je een pyjama met sterretjes bij C&A.

Baby bedrukte romper – Name it €11,99
Baby pyjama – C&A €9,-

Dol op geluidjes
De meeste baby’s zijn dol op geluidjes en vallen heerlijk in slaap bij het horen van rustige melodieën. Dat maakt de muziekdoos gold & blush tot het perfecte kraamcadeau. Eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld de box.

Muziekdoos zwaan – Prenatal €13,99

Door

Ander nieuws

Top