Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

De vrijdagmiddagborrel

Inspiratie26/04/2019

Het is dé perfecte manier om je weekend in te luiden en je bouwt ook nog een band op met je collega’s: de vrimibo. Waarom een borrel een goed idee is in de Markthal lees je in onze blog.

Lekker borrelen
In de Markthal vind je op verrassende plekken de leukste ‘terrassen’ met prachtig uitzicht over de hal. Bij tapasbar 21pinchos kun je op een modern ingericht terras genieten van Spaanse wijnen en versbereide Iberische pinchos. Voor een divers assortiment aan jenever en jenever cocktails en diverse heerlijke hapjes kun je terecht bij Mart café. Meer zin in een verfrissende cocktail? Ga dan lekker relaxen op het dakterras van Arjaa’s. Ook de wijnkaart hier is niet mis!

Aperitief
Voor een after work borrel is Fellini een aanrader. Bij goed weer kun je hier ook lekker buiten zitten. De wijnkaart is erg uitgebreid en ook de Gin-Tonics smaken heerlijk! Zin om er iets bij te snacken? Kies dan voor brood met dipjes, Italiaanse kipkluifjes of de inktvisringen met aioli. TIP je kunt hier de Fellini’s High Wine reserveren. Ook bij Jamie’s Italian kun je op vrijdagmiddag een toost uitbrengen. Neem plaats aan de bar of bij zonnig weer op het sfeervolle terras. Naast speciaalbier en verrassende cocktails serveren ze hier ook diverse non-alcoholic cocktails.

Bodem leggen
Firma Pickles is een burger restaurant en wijnbar in één. Overal ter wereld kun je wel een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd met een goed glas wijn. Op de wijnkaart vind je meer dan dertig verschillende soorten wijnen in drie prijscategorieën. Combineer jij deze met The Pickles Burger? Bij Obba’s foodbar kun je samen genieten van bubbels in combinatie met een mezze. Zo leg je direct een bodem voor de rest van de avond.

Hang in there, it’s almost weekend!

Door

Ander nieuws

Top