Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Demodag digitaliseren 8mm-films Media Markt

Events04/04/2016

Weet je nog.., de gordijnen dicht, het geratel van de projector en met zijn allen genieten van geluidloze beelden van zwemmen in zee, de eerste stapjes in de tuin of de familievakantie... Zou het niet prachtig zijn om die oude Super 8- en Dubbel 8-films weer te kunnen bekijken? Laat je dierbare herinneringen digitaliseren tijdens de Demodag bij Media Markt op zaterdag 16 april! 

Media Markt Power Service kan oude 8mm-films voor je overzetten naar dvd of een externe harde schijf. Op die manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst en kan je ze weer bekijken of bewerken in een videomontageprogramma. Niet alleen 8mm-films, maar ook videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een mooie dienst waar inmiddels al veel klanten gebruik van maken.

 

Wil jij je mooie herinneringen ook veilig stellen voor de toekomst? Neem een duik in je archieven en kom langs met je dierbare herinneringen op zaterdag 16 april, van 10:00-16:00 uur tijdens de Demodag Digitaliseren bij Media Markt Utrecht Hoog Catharijne.

Ander nieuws

Top