Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Deze 90’s items maken een comeback!

Inspiratie17/10/2018

De jaren ’90 is een broeinest voor trends. Eigenlijk net zoals de jaren ’70 en ’80, die de toon zetten voor de modetrends van later. Dit keer focussen we ons op de nineties, maar dan in een modern jasje. 

Platform schoenen
Het schoeisel van toen is nu weer een ware hit. Van Timberland boots in de hiphop scene tot plateaulaarzen van de Spice Girls. Het was allemaal groots en meeslepend. Met deze chunky sneakers van Sacha stap je zo de jaren ’90 in.

Chunky sneakers – Sacha €109,99

Crop tops
Tegenover die grote schoenen stonden kleine tops. De crop top stamt uit de nineties en is een mooie aanvulling op de cargobroek en chunky sneakers. Deze topjes combineer je met een high waist mom jeans en een leather look jasje.

Tricot crop top – H&M €4,99
Leer look jas – ONLY €49,99

Hoops
Vlinderspelden, scrunchies en tattoo-kettingen. Waarschijnlijk herinner je je als de dag van gisteren dat deze accessoires in de jaren negentig gelijk stonden aan een geslaagde look. Ken je de hoepelringen nog voor in je oren? Ze mogen weer gezien worden.

Hoepel oorbellen – Pieces €12,99

Overalls
Spijkerstof is iets van alle jaren en werd in de negentiger jaren ook veel gedragen. Hier is onze liefde voor overalls ontstaan. In de herfst en winter draag je dit item leuk met een lange mouwen T-shirt met strepen of een sweater.

Dungaree – The Sting €69,95
Sweater – Stradivarius €15,99

Door

Ander nieuws

Top