Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Deze items met slangenprint wil je hebben!

Inspiratie16/04/2019

Als het aan de mensen in modeland ligt, zijn we nog lang niet klaar met dierenprints. Dit seizoen kronen we de slang tot het reptiel onder de reptielen. Zet je tanden in een aantal gevaarlijk leuke items met slangenprint, geshopt bij de winkels in Alexandrium Shopping Center.

1. Slangenprint jurk – ONLY €26,99
Dankzij de slangenprint jurk van ONLY hoef je je niet langer af te vragen hoe je de slangenprint nou eigenlijk draagt. Combineer de jurk gewoon met een paar sneakers of sandalen. Meer heb je niet nodig voor een geslaagde slangenprint look!
2. Bikerjack – C&A €29
Ook voor een stoere uitstraling is de slangenprint geschikt. Kijk maar naar het bikerjack van C&A.
3. Signorini leah sneakers – Van den Assem Schoenen €83,95
Zie hier het perfecte voorbeeld van een schoen die werkelijk voldoet aan alle mogelijke trends van dit seizoen. Lees: de slangenprint, neonkleuren, sportieve veters en een opvallende zool. Wat ons betreft een goede koop!
4. Rok – Only €39.99
Als je oog valt op een slangenprint rokje, weet je dat je de jackpot hebt gewonnen. Dit rokje van CoolCat combineert erg leuk met zwart en grijs en staat straks geweldig bij jouw zongebruinde benen.
5. Blouse – Janse Mode Women €39,95
De dameswinkel Janse Mode Women verdient een plaats in de slangenprint shopping. Ze doen hier namelijk absoluut niet onder voor de grote ketens. De blouse van het merk Free|Quent kent een zandkleurige print en een halve knoopsluiting.
6. Zwempak – Primark €15,-
Niemand heeft gevraagd om je voorliefde voor slangenprints tijdens je vakantie te verstoppen. Er is geen twijfel over mogelijk dat dit zwempak mee op reis gaat én het water in!
7. Small bag – New Yorker €14,99
Je kunt de slangenprint ook op een subtiele manier in je outfit verwerken. Met de tas van New Yorker bijvoorbeeld.

Door

Ander nieuws

Top