Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Deze trends helpen je de herfst door!

Inspiratie19/09/2019

Deze herfst variëren de trends enorm. We gaan van links naar rechts, van boven naar beneden. Eigenlijk fantastisch, want dat betekent dat je vooral lekker kunt dragen waar jij zin in hebt. Hangen deze trends al in jouw najaarsgarderobe?

Vlammen met volume
Rood en volume is een vlammende combinatie. Last van een herfstdip? Trek dan rood aan. Dat staat krachtig. Maar de focus ligt bij dit item vooral op de V van volume. Dit najaar mag het groot, groter, grootst. Speel met ruches, pofmouwen en veel stof.

Trui volants – Zara €29,99

Ro(c)k!
Rock de midi rok. Laat je verrassen door de vele leuke exemplaren die je tegenkomt, zoals de satijnen variant van H&M. Satijn krijgt dit seizoen overigens veel lovende kritieken en bestempelen we eveneens als najaarstrend.

Satijnen rok – H&M €19,99

Herfstbloemen
De lente voorbij, de bloemen de deur uit? Zeker niet. Ook in de herfst zet jij de bloemetjes buiten. Draag de gebloemde midi jurk met een paar stoere boots en een leren jas voor een toffe herfst look.

Gebloemde midi jurk – VILA €44,99

Als een echte dame
De iconische print ‘pied-de-poule’ blijft het winnen van andere prints. De ontwerpers van ONLY goten deze print (letterlijk) in een nieuw jasje: de moderne versie van een pied-de-poule blazer. Zoals een echte dame betaamt, bungelt er ook altijd een geraffineerde handtas aan haar arm. Dat zit met de Firenze handtas wel snor. En een verfijnde, klassieke jas, die shop je bij Miss Etam.

Bouclé blazer – ONLY €69,99
Firenze handtas – Duifhuizen Tassen & Koffers
Jas print bruin – Miss Etam €89,95

Boot camp
Deze boot camp bevalt je vast beter dan de sportieve variant. Wij gaan op boot camp met de Toral enkellaarsjes. Want, een paar stoere, westernachtige boots zijn dit najaar onmisbaar. Vanuit modieus, maar ook vanuit praktisch oogpunt.

Leren cowboylaarzen taupe – Sacha €119,99

Door

Ander nieuws

Top