Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Disney On Ice

Events26/11/2015

Van 23 t/m 26 december komt Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration naar Jaarbeurs Utrecht. De magie van Disney On Ice is echter al vanaf 26 november in Hoog Catharijne te beleven. Op vier verschillende locaties in het winkelcentrum vind je namelijk tot 30 december mega-billboards met bekende Disney-personages.

Wanneer je vóór één van deze billboards op de foto gaat, maak je kans op  tickets voor Disney On Ice in de Jaarbeurs op 26 december om 11.30 uur of op leuke Disney On Ice goodiebags! Het enige wat je hier voor hoeft te doen is de foto sturen naar: info@hoogcatharijne.nl.

De winnaars van de tickets worden 22 december 2015 bekendgemaakt en de winnaars van goodiebags worden uiterlijk 6 januari 2016 bekendgemaakt.

Locaties billboards:

* Ingang Hoog Catharijne, schuin tegenover ABN AMRO
* Naast MyCom, schuin tegenover H&M
* Nijntjeplein, tegenover Claudia Sträter
* Tegenover V&D

Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration
Vier samen met je favoriete personages een kwart eeuw van de meest onvergetelijke Disney verhalen. Ga mee met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy en Katrien op een reis naar de tijdloze werelden van Disney’s The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Peter Pan en Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden.

Vrolijke muziek, geliefde personages en onvergetelijke momenten zorgen ervoor dat Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration een ervaring wordt die jij en je familie nooit zullen vergeten.

Kijk voor de algemene voorwaarden van deze actie.

Ander nieuws

Top