Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Dit trek je aan naar een winter wedding

Inspiratie11/11/2019

Te gast zijn bij een bruiloft in de winter is een unieke en mooie ervaring. Het brengt misschien wel wat kledingstress met zich mee, want je outfit moet aangepast worden op het seizoen, maar dat mag de pret niet drukken. Mix & match deze kledingstukken en kom tot een geschikte winter wedding look!

 • Glanzende longsleeve jurk – VILA 39,99
  In deze prachtige jurk van VILA zie je er in een handomdraai feestelijk en elegant uit. Een dunne panty eronder, een paar zwarte pumps aan je voeten en klaar ben je!
 • Blazer blauw – Promiss €129,95
  De blauwe blazer van Promiss heeft iets koninklijks. De kleur is stijlvol en pittig. Je mag best een beetje opvallen, toch? 
 • Coltrui rib – Miss Etam €24,99
  Een coltrui is een perfecte basic. Iedere vrouw heeft wel een coltrui in haar kast hangen. Voor je winter wedding look kun je terugvallen op de rib variant van Miss Etam. Draag er een zwarte pantalon onder en een statement riem voor een mooi geheel.
 • Gele pumps – Sacha €25,-
  Deze vrolijke pumps verraden niet dat je naar een winterse bruiloft gaat. Het geel is een welkome afwisseling tussen alle donkere kleuren. Ga voor geel!
 • Pailletten rok – ONLY €29,99
  Het sfeerbeeld inspireerde ons out of the box te denken. Je denkt bij een bruiloft al snel aan een jurk, terwijl een rok of pantalon net zo geschikt kan zijn. Weet je de paillettenrok van ONLY op de juiste manier te stylen, dan steel je de show.
 • Grote clutch metallic – Zara €19,95
  Het gezegde ‘doe maar normaal dan doe al gek genoeg’ gaat voor ons niet op. Deze grote clutch van Zara kent niet het formaat van de normale clutch en juist dát vinden we leuk.
 • Halsketting – Primark €4,-
  Geen ring om jouw vinger, maar wel een ketting om je nek. 

 

Door

Ander nieuws

Top