Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Double Denim

Inspiratie26/02/2018

Hey, I put some new jeans on and suddenly everything is right. Voelt dat voor jou ook zo als jij je favoriete spijkerbroek uit de kast trekt? Dan kun jij je hart ophalen met de double denim trend. Dankzij deze trend hul jij je van top tot teen in spijkerstof en is het ook nog eens hartstikke modebewust. Wij selecteerden een aantal te gekke items waarmee je met gemak een double denim look creëert. 

Top
De spijkerblouse en de spijkerjas mogen niet in dit rijtje ontbreken. Zolang als wij het ons kunnen herinneren zijn deze items al toonaangevend in de mode-industrie. Vandaag de dag wordt denim nieuw leven in geblazen door het te combineren met de huidige trends. Lees: ruffles, patches, dip dye en veters.

Levi’s Trucker Dream – Men at Work €109,99
Denim Blouse Ruffles – Bershka €9,99
Denim Blouse – We Fashion €25,-

Bottom
Maar laten we vooral ook de jeans niet vergeten. De jeans gaat jaren terug en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Van spijkerbroeken met scheuren tot andere unieke exemplaren. Onze favoriet? De flared broek van Bershka. Als je naar deze broek kijkt, word je toch meteen vrolijk? Daarnaast is de vintage broek een trend. Deze spijkerbroek van H&M kent een speciale wassing, die de broek een ‘vintage’ look geeft.

Ben jij een liefhebber van rokken? We zijn je zeker niet vergeten hoor!

Flared Denim – Bershka €19,99
Denim Rok – Gerry Weber €85,99
Vintage Jeans – H&M €49,99

Mix & match
De double denim trend zou haar naam geen eer aandoen als deze trend niet vraagt om dubbel zoveel denim. Dit betekent dat je je mag uitleven en verschillende denim items met elkaar gaat combineren. Combineer bijvoorbeeld de vintage jeans van H&M met een donkere spijkerblouse van We Fashion voor het ultieme denim effect. The more denim, the better!

Door

Ander nieuws

Top