Nieuwsbrief

Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Dress Red Day

Inspiratie16/09/2015

29 september is het Dress Red Day. Op die dag vragen we iedereen iets roods te dragen en aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

29 september is het Dress Red Day. Op die dag vraagt de Hartstichting iedereen iets roods te dragen om zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. 

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Signalen dat er iets mis is met het hart zijn bij vrouwen vaak minder duidelijk dan bij mannen. Ze worden daardoor sneller over het hoofd gezien of niet op tijd herkend. Hierdoor overlijden nog te veel vrouwen onverwacht. Dat moet veranderen.

Doe jij ook mee met Dress Red Day door op 29 september rood te dragen? Wij geven je graag wat inspiratie. 

Rode draad

Deze mouwloze jumpsuit van H&M heeft met een nauwsluitend, gevoerd lijfje met een hartvormige halsbelijning en lange, wijde pijpen en verstelbare bandjes. De jumpsuit is goed te combineren met donkere Steve Madden pumps van Invito.

Draag het jasje met een stoer biker jack zoals deze van Claudia Sträter.

Maak de hele look af met mooie rood gelakte nagels. Bij Douglas zijn er verschillende merken in rood verkrijgbaar, waaronder deze van OPI. Maar je kunt natuurlijk ook een afspraak maken bij Le's Nails & Spa voor een manicure en daar je nagels laten lakken.

Kissable rode lippen krijg je door bijvoorbeeld de Colour Rush Red Lipstick van The Body Shop, verkrijgbaar in 6 verschillende tinten rood. Deze lipsticks zijn 100% diervriendelijk en 100% vegetarisch.

Ander nieuws

Top