Nieuwsbrief

Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Drukke Culturele Zondag Alles Kids

Events02/11/2017

Anders dan je wellicht verwacht van de typische universiteitsstad wonen in Utrecht relatief veel kinderen. Ruim 15% van de inwoners van Utrecht is jonger dan 13 jaar. En een stad komt pas echt tot leven als er veel te doen is voor kinderen. Daarom werd op 15 oktober de tweede editie van Alles Kids,, dé Culturele Zondag voor het  hele gezin georganiseerd.

Anders dan je wellicht verwacht van de typische universiteitsstad wonen in Utrecht relatief veel kinderen. Ruim 15% van de inwoners van Utrecht is jonger dan 13 jaar. En een stad komt pas echt tot leven als er veel te doen is voor kinderen. Daarom werd op 15 oktober de tweede editie van Alles Kids,, dé Culturele Zondag voor het  hele gezin georganiseerd.

Hoog Catharijne had in samenwerking met de Culturele Zondag een mooi vol programma samengesteld!

Programma:

Hands Up! (Dat bekende vingerpoppetje van Sesamstraat)
Hands up! is een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek. Vanuit een grote blauwe poppenkast vertonen de poppen hun kunsten. Een stoere hond, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor inclusief dirigent en vele anderen passeren de revue.

Locatie: Bovenaan de roltrappen in de Stijlkamer
Tijden: 11:30-11:50 | 13:30-13:50 | 15:00-15:20

-----
Beeldenjacht speurtocht
Op allerlei plekken in Hoog Catharijne staan levende standbeelden die een expositie vormen. Kun jij alle beelden vinden? Haal je spaarkaart op bij het infopunt van Culturele Zondagen in de Stijlkamer. Als je minstens zes beelden gevonden hebt, krijg je een cadeautje. Let op: de standbeelden veranderen soms van plek.

-----
Dans met de Ducktape Crew
Ducktape is een urban dansgroep met veel ambitie. Kenmerkend is het badeendje dat als mascotte van de dansgroep dient en in bijna alle dansen terugkomt. Ducktape is strak, creatief en met zelfspot: erg vermakelijk om naar te kijken. Na het optreden voor jong en oud (duur 5 min.) volgt een meedansworkshop.

-----
De Rode Jurk
Wietske heeft een nieuwe jurk, maar niet zomaar een! Deze jurk vol (on)mogelijkheden maakt van aankleden een verrassend spel met ringen. Op de grond én in de lucht.

-----
Doe mee met de muziek!
Tutti Saxi is een vrolijk straatorkest waarin alle types saxofoons worden bespeeld, van kleine tot hele grote. Laat je verleiden tot een dansje en wie weet mag je zelfs meespelen!

-----
Eenuf is eenuf
Met behulp van vernuftige kostuums, poppen, decors en voice-overs van Karin Bloemen & Tony Neef, zingen de Nuffe Tantes de mooiste en grappigste liedjes uit de voorstelling Eenuf is eenuf! Wie weet mag je na afloop zélfs even met ze op de feauteau!

Door

Ander nieuws

Top