Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Duurzame Dinsdag: hoe lief ben jij voor moeder aarde?

Inspiratie02/09/2019

De wereld een stukje mooier maken, doen we door rekening te houden met het milieu. Op Duurzame Dinsdag wordt hier extra aandacht aan besteed, ook tijdens het shoppen kun jij je steentje bijdragen. Je weet wat ze zeggen: een beter milieu begint bij jezelf.

Vandaag is groen
Denk je aan duurzaam, dan denk je aan groen. De speciale ZARA JOIN LIFE collectie bevat stukken die op duurzame wijze zijn vervaardigd. Zo is de jurk met zakken gemaakt van TENCEL ™. Dit materiaal is afkomstig van hout uit bossen, die op duurzame wijze worden beheerd. De gewatteerde sandalen zijn van gerecycled polyester, gemaakt van gerecyclede petflessen.

Jurk met zakken – ZARA €29,95
Gewatteerde sandaal – ZARA €39,95

Vaarwel plastic tas
Slecht voor het milieu: de plastic tas. Duurzame Dinsdag is een mooi moment om plastic tassen vaarwel te zeggen en voortaan de boodschappentas van HEMA te gebruiken. Je vouwt de tas tot een klein pakketje. Zo heb je ‘m altijd bij de hand. En over plastic gesproken: het biologische kokoswater van Cocofina zit niet in een plastic verpakking, maar in een papieren huls. Zo zien we het graag.

Boodschappentas – HEMA €3,-
Kokoswater Cocofina – Holland & Barrett €3,81

We care
Bij Expresso doet duurzaamheid niet onder voor stijl. Ze hebben namelijk niet alleen de missie om vrouwen nog mooier te maken, maar ook om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Bij Expresso gaan ze voortdurend op zoek te gaan naar duurzamere materialen.

Jeans – Expresso € 89,95
Blouse mid grey – Expresso € 89,95

Biologisch katoen
Op zoek naar de duurzame collectie van H&M? Zoek naar het woord ‘CONSCIOUS’, dan zit je meteen goed. Dit lichtbeige jack van 99% katoen is qua kleurtoon perfect voor het najaar. Leuk te combineren met een wit shirtje en denim jeans.

Denim jack – H&M €34,99

Door

Ander nieuws

Top