Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Een dagje Markthal met de jongste bezoekers!

12/08/2019

Wil je een bijzonder dagje uit met je (klein)kinderen? Breng een bezoek aan de Markthal! Naast dat je je ogen uitkijkt, kun je er ook heel lekker eten. Laat je kinderen kennis maken met een typisch Frans ontbijtje, zoete lekkernijen, smoothies of de Italiaanse keuken. Wij hebben de lekkerste marktkraampjes voor onze jonge snoepkontjes op een rijtje gezet.

 

  1. Een goed ontbijt in de morgen, is een dag zonder zorgen!

Start de dag met een lekker ontbijtje van De Volkslust. In de bakkerij bakken ze authentiek brood met ‘Franse allure’. Van heerlijk vers gebakken brood, een knapperige croissant tot een hartige croque monsieur of lekker taartje. Bestel je er ook een sapje bij? Als dat geen goed begin van dag is!

  1. Zoethoudertjes

De zoete lekkernijen van MoMade Cupcakes zien er uit als een cadeautje. Van prachtige cupcakes, handgemaakte pralines tot onweerstaanbare macarons. MoMade Cupcakes weet er wel raad mee. Super leuk om cadeau te geven, maar het is natuurlijk net zo lekker om deze meteen op te smikkelen. Daar houd je ze wel even zoet mee.

  1. Take me to the candy shop

Dit leuke marktkraampje is in Amerikaanse stijl ingericht. Bij De Snoepkont kun je wel kiezen uit 150 soorten snoep! Van traditionele oud-Hollandse snoepjes tot zelfs veganistische snoepjes (zonder gelatine). Van zure matjes, salty fudge tot oldskool PEZ snoep; laat ze maar lekker scheppen!

  1. Italiaans genieten

Waan je in Italiaanse sferen bij Jamie’s Italian. Opgericht door de bekende chef-kok Jamie Oliver. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of diner. Ze hebben zelfs een speciale menukaart voor kinderen Ga voor een spaghetti met gehaktballen, vrolijke kiplollies of gnocchi met zeven geheimpjes! Kan jij er nog geen genoeg van krijgen? Breng dan ook gelijk een bezoek aan Arjaa’s. Met het heerlijke authentieke  assortiment bevind jij je even helemaal in Italië!

  1. Kers op de taart

Onze jonge snoepkontjes zijn al goed verwend. In de Markthal kun je ook verantwoord snoepen. Heavenly Smoothies maakt de meest verse en lekkerste smoothies, yoghurt bowls en fruitsalades.

  1. Op verkenningstocht

Gaat jouw snoepkont liever alleen op verkenningstocht in de Markthal? Dat kan! Met het Jeugd Vakantie Paspoort ga je op pad met een echte gids. Je krijgt een kijkje achter de schermen en komt veel te weten over de Markthal. Deze verkenningstocht is elke woensdag en zaterdag in de periode van 20 juli t/m 1 september voor kinderen vanaf 7 jaar op reservering.

Door

Ander nieuws

Top