Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Een gezond tussendoortje

Inspiratie09/01/2019

De decembermaand is weer voorbij, dat betekend voor vele dat er weer gezond gegeten moet worden. Alle pepernoten en oliebollen kunnen nu vervangen worden door gezonde tussendoortjes. Maar dat betekend niet dat die niet lekker zijn! In de Markthal zijn namelijk genoeg gezonde tussendoortjes te vinden die ook nog is lekker zijn, en wij gaan jullie vertellen waar je die kan vinden!

Tip 1: Elbnuts

Bij Elbnuts hebben ze lekkere verse luxe noten en olijven! Een handje (ongezouten) noten per dag is rijk aan gezonde vetten en daarom super gezond. Hierdoor kan je dit zonder zorgen eten als een tussendoortje. Bij Elbnuts is er genoeg keuze uit noten maar bijvoorbeeld ook gezonde groente chips! Ook de olijven bij Elbnuts zijn een gezonde snack.   

Tip 2: Family Nuts

Ook bij Family Nuts kan je terecht voor noten, maar daarnaast hebben ze erg veel keuze uit gedroogd fruit! Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor gedroogde Mango, Cantaloupe, Papaya en nog veel meer. Deze zijn lekker zoete waardoor het net lijkt alsof je snoep eet, maar dan veel gezonder!

Tip 3: Groente & Fruit Paradijs

Houd je meer van vers fruit? Dan kan je beter naar het Groente & Fruit Paradijs gaan. Daar hebben ze genoeg keuze uit fruitsoorten waar je een lekkere fruitsalade van kan maken. Vind je dat te veel moeite? Bij het Groente & Fruit Paradijs hebben ze ook vers gesneden fruit in een bakje waardoor je het gelijk op kan eten!

Ben jij ook toe aan een gezond tussendoortje?

Ander nieuws

Top