Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Een hippe outfit voor de zwangere vrouw

Inspiratie05/09/2019

Wij vrouwen doen het niet voor minder. We willen er in elke fase van ons leven leuk uitzien, ook tijdens de zwangerschap. En dat is niet altijd eenvoudig, aangezien niet iedere shop een speciale zwangerschapscollectie heeft. Maar we geven niet op. Dankzij deze items zie je er net zo fantastisch uit tijdens je zwangerschap als Chrissy Teigen.

1. MAMA joggers – H&M €19,99
Comfort en mode gaan samen. In de MAMA joggers van H&M wil je haast wonen, zo fijn zit de broek. Het is dus niet alleen de modieuze print die de broek zo enig maakt. Het is vooral het comfort wat de jogger omtovert tot een perfecte catch tijdens je zwangerschap.

2. Oorknoppen crazy marble – Bijou Brigitte €12,95
Accessoires zijn als je zwanger bent een uitkomst. Waar het ene na het andere kledingstuk niet meer past of lekker zit, laten accessoires je nooit in de steek.

3. Mamalicious zwangerschapsjurk – Prenatal €49,95
De collectie van Prenatal ken je waarschijnlijk op je duimpje. Wist je dat ze er voor jou ook kleding hebben? De Mamalicious zwangerschapsjurk is perfect voor de stijlvolle zwangere vrouw. Hier komt je babybuik prachtig in uit.

4. Leren western boots – Manfield €149,99
Meedoen met de trends is als je zwanger bent zeker mogelijk. De western boots van Manfield shopten we voor onder de Mamalicious jurk. Hi haaaa!

5. Sweat blazer – Claudia Sträter €74,50
Een blazer behoort tot de basics en draag je, zwanger of niet, lange tijd door. Wat de blazer van Claudia Sträter extra geschikt maakt? Het materiaalgebruik. De sweatstof is allesbehalve stug.

6. O Bag sand – O Bag €42,00
Zwaar tillen is tijdens je zwangerschap not done. De tas van O Bag hang je gemakkelijk om je schouder. Zo kun je toch al je benodigdheden met je meedragen.

Door

Ander nieuws

Top