Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Een stukje Ibiza: Hot Lava

Inspiratie12/06/2017

Met de zomer in aantocht is het tijd voor summer wear! En wat is er dan leuker dan de boho en Ibiza trend? Deze zomer is het niet alleen leuk voor op vakantie of een festival, maar zie je het ook veel op straat. Maar omdat Ibiza niet naast de deur is, wordt een stukje Ibiza naar Thing’s Mode & Accessoires in Alexandrium Shopping Center gehaald. Zo kun jij toch mee doen met deze trend!

Met de zomer in aantocht is het tijd voor summer wear! En wat is er dan leuker dan de boho en Ibiza trend? Deze zomer is het niet alleen leuk voor op vakantie of een festival, maar zie je het ook veel op straat. Maar omdat Ibiza niet naast de deur is, wordt een stukje Ibiza naar Thing’s Mode & Accessoires in Alexandrium Shopping Center gehaald. Zo kun jij toch meedoen met deze trend!

Thing’s biedt verschillende merken in deze stijl aan, waaronder Isla Ibiza Bonita, D.Lain, OZOM Jewelry, Kelly-Jo Sandalen, Pretty Hot & Tempting, Knowing en Hot Lava. Het merk Hot Lava biedt exclusieve fairtrade fashion en is authentiek en elegant. De kleding wordt met veel liefde en aandacht gemaakt op Bali. Het merk staat voor eerlijke en handgemaakte producten van prachtige natuurlijke materialen als schelpen, steentjes, kralen, lovertjes en kwastjes. De schelpen op de slippers en sandalen zijn echt, net als de stenen in de armbandjes en kettingen. Elk stuk is uniek!

Get the look!
De kledingstijl kenmerkt zich door de hippie-achtige invloeden. Van jurken en tunieken in mooie stoffen tot leuke tops met franjes, alles is toegestaan. Het mag kleurrijk, maar wil je een stijlvolle uitstraling, dan kies je voor pastel- en poedertinten. Deze look kun je afmaken met leuke laarzen, slippers of sandalen en natuurlijk mogen bijpassende accessoires niet ontbreken! En ook hiervoor ben je bij Thing’s aan het juiste adres. Je kunt hier naast sieraden en schoenen ook leuke hoeden, tassen en sjaals vinden.

Thing’s Mode & Accessoires in Alexandrium Shopping Center is te vinden in de passage bij JD Sports, CoolCat en Sacha op Poolsterstraat 92C, 3067 LX Rotterdam. Thing’s volgt de laatste modetrends op de voet en heeft steeds wisselende collecties. Neem dus snel een kijkje, het verkoopteam staat voor je klaar!

Ander nieuws

Top