Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Eerste NK Podracing in Hoog Catharijne

Events04/12/2015

Op zondag 13 december gaan dronepiloten battelen om de Nederlandse titel tijdens het eerste NK Podracing. De legendarische Podrace voor echte helden vindt plaats in Hoog Catharijne Utrecht. 

De propellers zijn geslepen en de motoren opgevoerd. Op topsnelheid vliegen de Podracers met hun drones rakelings langs etalages, displays, kerstverlichting en publiek. De videobeelden van de trainingsrondes staan al online. Wie durft, is welkom op dit eerste NK. 

Aanmelden
Wil jij als toeschouwer aanwezig zijn bij het allereerste NK Podracing? Klik hier om je aan te melden.

  
Testvluchten in de nacht
Vanwege de veiligheid voor het winkelend publiek hebben de piloten ‘s nachts getraind met vliegen. Niet alle drones en camera’s hebben het overleefd, maar Podracing is dan ook een afvalrace. Vooral de U-turn voor de Man Cave belooft een spektakel te worden. Bekijk de trainingsbeelden op YouTube.

 
Tickets & dresscode
Vanwege de beschikbare ruimte op de tribune is het aantal tickets beperkt. De gratis tickets zijn te bestellen op www.hoogcatharijne.nl. Toegang tussen 20.00 uur en 20.30 uur. Transformeer jezelf in een personage uit de wereld van de Podracers en ontdek buitenaards leven in de Man Cave.

Ander nieuws

Top