titleNewsletter.newsletter

Eerste hulp bij Sint in Hoog Catharijne

Events24/11/2017

Hoog Catharijne is deze week een echte hulp-Sinterklaas. Iedereen met pre-Sint-stress, angst voor het witte dichtvel, twee linker inpakhanden of gewoon een gebrek aan (shop)tijd kan er terecht. Mensen kunnen cadeaus spectaculair laten inpakken in onder meer The Gift Factory, bellen naar de gedichtenhulplijn en sinds kort zijn de winkels ook nog eens langer open.

Je kunt het wel ‘Eerst Hulp Bij Sint Geluk’ noemen. Hoog Catharijne staat woensdag 29 november tot en met zondag 3 december helemaal in het teken van het volksfeest, en vooral in het zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen ervan. Daar helpen we niet alleen Sint en Piet mee, maar ook iedereen met pre-Sint-stress. Wie kent het niet: op het laatst nog die cadeautjes moeten scoren, dat alles ‘even’ inpakken meestal toch een uur van je kostbare tijd snoept en de dichtregels die maar niet willen komen. Zie maar eens een gedicht te schrijven voor die ene klasgenoot, vage kennis of zwager.

Gedichtenhulplijn
Voor dat laatste probleem biedt Hoog Catharijne deze week een ludieke oplossing: de gedichtenhulplijn. De hele week kom je ze op wisselende plekken in het winkelcentrum tegen: een witte sokkel waarop een telefoon prijkt. Een hartelijke stem aan de andere kant van de lijn biedt hulp bij al je rijmproblemen en geeft je live gedichteninspiratie. Schrik niet van het volume: iedereen kan meeluisteren, want we zijn natuurlijk hulp-Sint voor iedereen!
Inpakservice
Leuk, handig én snel: je cadeau laten inpakken bij de inpaktafel, waar twee dames in rood geruite outfit jouw cadeaus in no time omtoveren tot een feest voor het oog. Of loop langs bij The Gift Factory, een inpakfabriek in de vorm van een gigantisch, rood pak. Je stopt je presentje mét boodschap voor de ontvanger aan de ene kant erin, en aan de andere kant.., komt er een prachtig ingepakt cadeau uit.

Openingstijden
Handig voor iedereen die nog Sint-inkopen moet doen: sinds kort is Hoog Catharijne op elke dag tot 20:00 uur geopend, en op zondag tot 18:00 uur. De bovenstaande Sint-service vind je deze week in Hoog Catharijne op woensdag tot en met vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00. Laat de goedheiligman maar komen!

Op onderstaande dagen en tijden vinden bovenstaande Sinterklaas activiteiten plaatst.

- Woensdag 29 november, 16.00 – 20.00 uur
- Donderdag 30 november, 16.00 – 20.00 uur
- Vrijdag 1 december, 16.00 – 20.00 uur
- Zaterdag 2 december, 12.00 – 20.00 uur
- Zondag 3 december, 12.00 – 18.00 uur

Ander nieuws

Top
Top