Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Elite Model Look Casting op 1 en 2 juni 2019

Events14/05/2019

Elite Model Look, opgericht in 1983, is 's werelds meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. Supermodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Yasmin Wijnaldum en Birgit Kos zijn tijdens de castingdagen ontdekt. Elk jaar nemen duizenden kandidaten uit 30 landen deel aan deze buitengewone modellenwedstrijd welke een lanceerplatform is, niet alleen voor een modellen carrière, maar ook voor het wereldtoneel.

De inschrijving voor Elite Model Look 2019 is gestart! Het Elite Model Look team reist door Nederland op zoek naar nieuw talent en biedt jongens en meisjes de kans om mee te doen aan de grootste modellen zoektocht ter wereld en deel uit te maken van 's werelds meest prestigieuze agentschap, Elite World.

De castingdagen in Hoog Catharijne zullen plaatsvinden op de volgende data:
01 juni en 02 juni van 13.00 tot 17.00 uur in de Stadskamer van Hoog Catharijne

Voorafgaand aan de Castings kunnen deelnemers meedoen aan een catwalktraining. Tijdens de castingdagen presenteren de modellen in spé zich aan de Elite Model Look jury, bestaande uit Nodar Beghiyl van EML Nederland en bookers van Elite Amsterdam en Elite World. Wanneer ze door mogen naar de tweede ronde krijgen ze een hair styling van het Goldwell team, waarna een professionele fotoshoot plaatsvindt. Beautygloss - Mascha Feoktistova presenteert de castingdagen en zal de kandidaten op de catwalk verwelkomen.

 Aan het einde van deze Nederlandse tour presenteren ruim 100 geselecteerde kandidaten zich tijdens de nationale casting. Hier worden 10 jongens en 10 meisjes geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale. De winnaars van de Nationale Finale krijgen naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam een plaats in de Wereld Finale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World t.w.v. €150.000,-.

Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.com. 

 

 

Ander nieuws

Top