Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Evenement "Een dag zonder winkeltasjes" in Alexandrium Shopping Center

Nieuws29/10/2019

Alexandrium Shopping Center heeft afgelopen vrijdag 25 oktober 2019 een evenement georganiseerd om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland.

Veertien deelnemende winkels in Alexandrium Shopping Center hebben zich ingezet om samen met de bezoekers geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Op vrijdag 25 oktober 2019 hebben de winkels: Aktie Sport, Didi, Ecco, Expresso, Jeans Centre, Livera, Name It, Nelson Premium, Only & Sons, Paprika, Pim Sneakers, Sporthuis Pim Doesburg, The Athlete’s Foot en The Body Shop de hele dag aan klanten gevraagd of zij een winkeltas wilden weigeren in ruil voor een donatie van vijftig cent aan Stichting ALS Nederland. De donatie kwam vanuit Alexandrium Shopping Center. Het doel achter het evenement was om recyclen te stimuleren en de wereld beter te maken.

Alexandrium Shopping Center vindt de mening van de bezoekers erg belangrijk en heeft daarom op Facebook een poll aangemaakt waar gekozen kon worden aan welk doel gedoneerd zou worden. Daarnaast was er op social media een oproep gedaan aan de bezoekers om zelf een winkeltas mee te brengen, zodat er een tas in de winkel geweigerd kon worden.

Op het plein bij HEMA en WE stonden vrijwilligers van Stichting ALS met een leuke give away actie in samenwerking met 100% NL magazine. Er werden oranje polsbandjes uitgedeeld om te laten zien dat de bezoekers Stichting ALS Nederland steunen. Daarnaast stond er een “wall of fame” op het plein waar de bezoekers die hadden deelgenomen aan het initiatief een leuke polaroid foto konden maken en deze mee te nemen en op onze winkeltasmuur te plakken.

Het evenement was een groot succes, de deelnemende winkels en bezoekers hebben € 507, - opgehaald. Klépierre voltooide de gift met € 2.193, -. Dus een totale donatie van € 2.700, - voor Stichting ALS Nederland.

Ander nieuws

Top