titleNewsletter.newsletter

F1 2017 Race Event bij MediaMarkt met veel winnaars!

Events08/09/2017

1 game, 1 event, 4 vestigingen en 4 winnaars! Het F1 2017 race event was afgelopen weekend bij de 4 vestigingen van MediaMarkt Midden Nederland een groot succes! ‘Het was een gezellige en ook een spannende middag’, aldus een medewerker van MediaMarkt.

Rondes op circuit Spa Francorchamps

Het race event werd gereden op het meest historische race circuit; Spa Francorchamps in België.

Gelukkig kende het race event bij MediaMarkt 4 Nederlandse winnaars! Bij iedere vestiging won de deelnemer met de snelste rondetijd de nieuwe F1 2017 game. Max Verstappen zal jaloers zijn op het aantal rondes dat is gereden door onze enthousiaste deelnemers.

Het F1 2017 race event werd gehouden tijdens de Grand Prix van Italië. De deelnemers die even moesten wachten of die hun rit al hadden gedaan konden via tv schermen in de winkel toch genieten van de race!

Al met al dus een enorm leuke dag voor jong en oud die zeker nog herhaald gaat worden! Zet jij de volgende keer de snelste tijd neer en win je fantastische prijzen?

Bij Media Markt Utrecht Hoog Catharijne zijn er regelmatig leuke acties of signeersessies.
Kijk op www.mediamarkt.nl/utrecht voor meer informatie, volg ons op Twitter @MediaMarktUtr en/of Instagram #MediaMarktUtrechtHC

Ander nieuws

Top
Top