Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Fall in love

Inspiratie26/10/2017

Luchtige T-shirts worden vervangen door grove truien, je sandalen zijn vervangen voor warme boots en we gaan van een luchtig jasje naar een oversized exemplaar. Ja, het is zover; de herfst is echt begonnen. Maar wat draag je dit najaar?

Jassenparade
De winkels hangen er weer vol mee – jassen! Dit seizoen wint de lange, oversized jas het van de korte jackets. De helderrode jas van H&M past helemaal in het straatje. Rood? Check! Oversized? Check! Warm? Check!

Wollen jas helderrood – H&M €129,00

Sweater weather
Je mag je weer verstoppen in een sweater, want het sweater weather is aangebroken. De dagen worden korter en druileriger, maar met een fashionable sweater kom jij deze dagen prima door. In stijl trotseer je de kou dankzij een sweater met rijgsluiting van H&M. De veters blijven we dit najaar veel zien en ook de lichtbeige kleur maakt deze trui herfst proof.

Trui met rijgsluiting – H&M €24,99

Zet de bloemetjes buiten
We krijgen geen genoeg van de floral trend. De zomer gaf het startschot voor deze trend en dit seizoen mogen we er opnieuw van genieten. Zo gaat Zara voor een zwierig jurkje met fleurige bloemen en shop je bij Duifhuizen een gave portemonnee van Ted Baker met bloemenprint.

Jurk – Zara €39,95
Portemonnee – Duifhuizen €69,95

New season, new boots
Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe schoenen. En niet zomaar schoenen. Wij vielen als een blok voor de metallic print. Het voordeel hiervan? Metallic geeft je outfit een boost en is zowel overdag als ’s avonds perfect te dragen. Ga jij voor goud?

Gouden laarsjes met hak – Primark €17,-

Door

Ander nieuws

Top