Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Fashion bucketlist

Inspiratie03/01/2020

Ons goede voornemen: de mooiste items aanschaffen voor jouw garderobe. Dit keer beginnen we het jaar met een heuse fashion bucketlist. Kort gezegd: een lijst met dé fashion items van dit seizoen. Welke dat zijn? Wij frissen je geheugen op met de tofste aankopen!

Poffertjes!
Nee, niet die eetbare dingen. Die heerlijke overdreven dingen op je schouders. Pofmouwen zijn dit seizoen misschien wel de grootste hit. Je hoort er eigenlijk niet bij als je niet een van de te leuke sweaters met pofmouwen in je bezit hebt. Geregeld: de trui met pofmouwen van Bershka hangt voor je klaar. Extra tip: draag de trui op de gezellige stippen rok van Stradivarius, staat enig!

Trui pofmouw – Bershka €19,99
Rok stippen – Stradivarius €19,99

Shine baby shine
Metallic is not a bad idea! Dat is het zeker niet. Ook in januari pak jij gewoon uit met mooie metallic accessoires. Daarvoor hoeft het geen feestdag te zijn. De groene clutch van ZARA maakt van iedere outfit een ‘kick-ass’ look.

Clutch metallic – ZARA €29,95

Western dream
Droom niet verder, jouw ‘western dream’ komt nu uit. Deze cowboylaarzen van Sacha staan hoog op de fashion bucketlist. Om cowboy boots kun je dit seizoen niet heen. Wij vinden deze topper van Sacha extra leuk, omdat ‘ie net iets anders dan andere cowboylaarzen is.

Cowboylaarzen – Sacha €169,99

Check, check, dubbelcheck
We kunnen niet beloven dat je de enige bent met dit item aan als je op een feestje arriveert. De ruiten blouse is namelijk populairder dan ooit. Ook bij Costes tik je een stylish exemplaar op de kop!

PDP lurex jacket – Costes €69,95

Kroning
De kroon is zo verleden tijd. Jij gaat voor een elegant diadeem. Dit accessoire is voor de echte fashion lover. Doe jij mee?

Diadeem met parels – H&M €9,99

Door

Ander nieuws

Top