Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Fashion items voor jouw winter getaway!

Inspiratie08/01/2020

Brrrr… het is koud buiten. De perfecte timing voor jouw winter getaway met vriendinnen. Pak die koffers maar in, verzamel jullie leukste winter looks én boek een stedentrip naar een leuke bestemming zoals Stockholm, Praag, you name it. Deze items gaan met je mee!

Een koffer vol plezier
Een getaway vraagt om een knaller van een koffer. Met genoeg ruimte voor al je outfits én in een kleurtje passend bij het seizoen. De Travelite koffer in dark rose voldoet aan alle eisen!

Travelite koffer – Duifhuizen Tassen & Koffers €89,95

Op en top fashion
Alles voor een geslaagde winter look vind je in Alexandrium Shopping Center. Zo shopten we een midi dress bij ONLY en een gebreide trui van VILA. Door een jurkje met een trui te combineren lijkt het net of je een rokje en een sweater aan hebt. Dat geeft een leuk effect. De benen houden we warm met een dikke panty en een paar toffe boots van Nelson Premium. Sightseeing gaat tenslotte vlotter op goede schoenen.

Frill midi dress – ONLY €44,99
Gebreide trui – VILA €54,99
Hoge laarzen – Nelson Premium €219,99
Teddy jas – WE €80,-

Hot chocolate please!
Terwijl jij en je vriendinnen paraderen door de stad, genieten jullie van een warme chocolademelk of cappuccino. Gewoon uit een eigen drinkbeker van Primark.

Drinkbeker – Primark €3,-

Leesvoer
Onvoorbereid op pad? Echt niet! Dankzij de handige hoe & wat boeken van Bruna weet jij de weg in elke stad. Wij kozen voor Praag, maar ook in Berlijn, Lissabon en Londen heb je heel veel aan dit handige hulpmiddel. Insiders vertellen in het boek onder andere waar je het beste kunt overnachten, lunchen en dineren, en de boeken kennen handige kaarten voor onderweg. Zo haal je alles uit jouw winter getaway!

Hoe & wat Praag – Bruna €9,99

Door

Ander nieuws

Top