Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Fashion trend: puffy shoulders

Inspiratie08/10/2019

Puffy shoulders zijn ‘the next big thing in fashion’. De opvallende schouderdetails zorgen ervoor dat je top of jurk een grootse indruk maakt. Op de catwalk pakken ze uit met kolossale schouderstukken, wij gaan voor de meer bescheiden varianten. Eén ding is zeker: je hebt geen schoudervullingen meer nodig.

1. Midi jurk tailleriem – VILA €49,99
Veel trends komen vroeg of laat weer terug. Zo heeft de midi jurk van VILA iets weg van de klederdracht uit de Middeleeuwen. Dit item is geen vergane glorie. In tegendeel. Dit item is helemaal hip dankzij de pofmouwen en de iets aangezette schouders.
2. Katoenen blouse volants – H&M €39,99
H&M is de plek waar je moet zijn als het over trends gaat. De katoenen blouse met volants past dit najaar helemaal in het trendoverzicht. Het schattige detail op de schouders ‘popt’ eruit.
3. Puff tee – The Sting €25,-
Het T-shirt van The Sting lijkt op een doodgewoon T-shirt, maar niets is wat het lijkt. Dit T-shirt heeft namelijk puffy shoulders. 
4. Jurk metaalgaren – Zara €69,95
Het metaalgaren, de kleur en de bijzondere schouders geven de jurk van Zara een goede dosis glamour.
5. Coltrui dames – Mango €49,99
Bij Mango pakken ze het net even anders aan. Zij gaan niet voor de standaard opgeblazen schouders of mouwen. Nee, zij kiezen voor een laag-over-laag-formule. Eveneens een goede manier om de schouders van de coltrui extra te benadrukken. En niet te vergeten: heerlijk warm!
6. Blouse volumineuze mouw – Steps €59,99
Ook bij Steps deinzen ze niet terug voor de puffy shoulder. Zij verwerken deze trend geheel op eigen wijze, zodat het past bij hun signatuur. Deze prachtige blouse is inclusief opvallende mouwen, en daarmee ook schouders, een goede aanwinst voor jouw garderobe. Zowel casual als feestelijk te dragen.

Door

Ander nieuws

Top