Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Fashion weekend in Alexandrium Shopping Center

Events10/10/2018

In het laatste weekend van oktober staat bij het Alexandrium Shopping Center het thema FASHION centraal! Op 27 en 28 oktober zijn er tijdens het evenement een grafisch duo en influencers Phylicia en Gio aanwezig. Ook vindt er een veiling plaats met items die BN’ers hebben gedoneerd. 

Meet & Greet Fred van Leer
Ontmoet niemand minder dan Fred van Leer. Zoals altijd brengt Fred een hele leuke sfeer met zich mee in Alexandrium Shopping Center. Je hebt de mogelijkheid om een gezellig praatje en mooie foto te maken met Fred.

Influencers
Phylicia en Gio zijn dit weekend aanwezig in Alexandrium Shopping Center. Anderhalf jaar geleden besloten zij actief te gaan ‘’instagrammen’’ tijdens hun citytrip naar Paris. Inmiddels hebben zij over de 10.000 followers, dit terwijl ze begonnen met 1500 followers. Phylicia en Gio zijn erg blij met de samenwerkingen die ze tot nu toe hebben gehad met merken en versterken en motiveren elkaar in dit avontuur. Kom langs, doe mee aan de Instagram workshop en stel je vragen aan deze toffe influencers!

Fashion veiling
Tijdens dit weekend vindt er een Fashion veiling plaats. Hierbij worden er toffe Fashion items van BN’ers geboden. Kom langs en scoor een leuke item van één van je idolen! De opbrengsten van de donaties voor de Fashion veiling gaan naar het Leger des Heils.

Kleding personaliseren
In dit weekend is het grafisch ontwerp bureau Nik n’ik aanwezig. Zij houden zich bezig met het maken van Creative Identities met als specialisatie hand lettering en Calligraphy. Daarnaast realiseren zij ook visuele communiatie voor clubs en horeca, denk hierbij aan drukwerk, online, krijtborden en muurschilderingen. Laat je kleding personaliseren bij dit grafisch duo!

Zien wij jou op het Fashion Event? Wij hebben er in ieder geval al zin in!

Ander nieuws

Top