Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Feestelijke heropening van ICI PARIS XL in Alexandrium Shopping Center

25/09/2019

Op woensdag 25 september om 09.30 uur is ICI PARIS XL weer geopend na een grote verbouwing. Er was een feestelijke opening waar veel bezoekers binnen een oase van luxe zijn gestapt.

De vernieuwde ICI PARIS XL heeft een nieuw concept toegepast met een luxe uitstraling. Tijdens de opening was er een DJ aanwezig die voor een gezellige sfeer zorgde en er waren luxe hapjes en drankjes voor de bezoekers. Voor de beautyliefhebbers was het mogelijk om flash make-up op te laten brengen. Daarnaast was er ook een leuke heropeningsactie waarbij de 1e 50 kopende klanten een BE Creative Make Up oogschaduw palette cadeau kregen. Voor members van ICI PARIS XL was er ook een kortingsactie van 25% korting op bijna het hele assortiment en zelfs 30% korting bij aankoop vanaf 3 producten.

De nieuwe winkel heeft een mooie en strakke uitstraling waarbij er genoeg ruimte is tussen de paden. Het is erg overzichtelijk en de grote merken springen er bovenuit. Ook is er een plek in de winkel waar bezoekers kunnen zitten om advies te vragen op het gebied van beauty.

Bij ICI PARIS XL kun je terecht voor merken zoals: Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Givenchy, Chanel, Dior en Clarins. In Alexandrium Shopping Center is ICI PARIS XL te vinden op Poolsterstraat 98 aan het plein bij Zara.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe ICI PARIS XL winkel in Alexandrium Shopping Center? Kom dan snel langs!

Ander nieuws

Top