Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Festival items voor mannen

Inspiratie20/07/2018

Het festivalseizoen is in volle gang. We doen ons uiterste best om er festival proof uit te zien. En dat geldt zeker niet alleen voor vrouwen. Where are the festival boys at? Voeg één van deze zes kledingstukken toe aan je outfit voor een geslaagde festival look.

De broek aan hebben
Een festival look voor mannen bestaat gegarandeerd uit een broek. Gelukkig zijn er op dit gebied talloze mogelijkheden. Wij kozen voor een joggingbroek met zijstreep van Primark. De joggingbroek zien we veel in het straatbeeld en is daarmee een perfect festival item. Ga je naar een festival in de brandende zon? Kies dan voor een korte broek. Deze zandkleurige chino shorts van WE Fashion bijvoorbeeld.

Joggingbroek zijstreep – Primark €16,-
Chino shorts – WE Fashion €34,99

Festival prints
Een festival vraagt om looks bestaande uit prints. De army print is de ultieme print voor mannen. Het heeft een stoere uitstraling, en is daarnaast ook nog eens makkelijk te combineren. Zo shopten wij een army T-shirt bij New Yorker inclusief leuk detail aan de zijkant.

Over prints gesproken – ook accessoires met print geven je look een upgrade. Dit vissershoedje van H&M is een aanwinst voor jouw look.

T-shirt – New Yorker €9,95
Vissershoedje – H&M €7,99

Sneaker freak
De sneaker dopen we om tot de ultieme festival schoen. Op een festival schoen moet je uren kunnen dansen en rondlopen, én de ultieme festival schoen is daarnaast ook modieus. FILA steelt deze zomer de show met hun disruptor editie.

FILA disruptor – Foot Locker €99,99

Zonnebrillen gekte
Als je zonder dit accessoire naar een festival gaat, dan word je daar niet blij van. Vergeet je zonnebril niet! Mocht je nog geen stylish exemplaar hebben, dan shop je die nog snel bij Score. Ook bij Hans Anders, Het Brillenkabinet en Swanborn verkopen ze toffe exemplaren!

Zonnebril – Score €39,99

Door

Ander nieuws

Top