Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Fitbit Experience Booth bij MediaMarkt

Events12/12/2017

Ter introductie van het veelzijdige sporthorloge van Fitbit; de Ionic, staat de Fitbit Experience Booth t/m zondag 31 december bij MediaMarkt Hoog Catharijne.

De Fitbit Ionic (o.a. waterdicht, voorzien van ingebouwde hartslagmeter & GPS functie en een batterijduur van gemiddeld 4 dagen) nodigen wij iedereen uit om een kijkje te komen nemen op de Fitbit ‘Experience Booth‘ bij MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne. Hier kan je  alle smart-features van de Ionic aanschouwen en testen door zelf op een loopband te staan en/of een stukje te fietsen. Doe mee en maak automatisch kans om elke week een Ionic te winnen ter waarde van 349,- !

Fitbit
Als leider in de connected health & fitness-industrie ontwerpt Fitbit producten die de dagelijkse gezondheid en conditie bijhouden waarmee iedereen  zijn/haar persoonlijke fitnessdoelen kan bereiken. Fitbit’s afwisselende lijn van bekroonde activiteiten-trackers wordt uitgebreid met de introductie van een nieuwe smartwatch genaamd Ionic!

Bij MediaMarkt Hoog Catharijne zijn er regelmatig leuke acties of events.
Kijk op www.mediamarkt.nl/hoogcatharijne voor meer informatie en volg ons op Twitter @MediaMarktUtr en Instagram #MediaMarktUtrechtHC.

Ander nieuws

Top