Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Five Guys is open!

Inspiratie30/04/2018

Genieten van de lekkerste frietjes, burgers, hot dogs en milkshakes is vanaf nu mogelijk bij Five Guys in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam! Kom jij snel langs?

Five Guys is een Amerikaans fast casual restaurantketen, die de focus legt op hamburgers, Franse friet en hot dogs. De hamburgers zijn met onbeperkt saus, uien en andere lekkere toppings.

Het principe van Five Guys is eigenlijk heel eenvoudig: Food you love, made in a way you love, served by people we love. Geen geheime ingredienten of geheime sausjes, ook geen truukjes of het proberen mooier te maken! Simpel- weg de beste burgers, hot dogs, frietjes en milkshakes, geserveerd door attente medewerkers in een brandschone omgeving met een beetje rock and roll! Zo is het altijd geweest en zal het altijd blijven sinds de Murrells hun eerste restaurant openden in 1986.

In 1986 is het eerste restaurant van Five Guys geopend in de Amerikaanse stad Arlington. De naam van de restaurantketen verwijst naar de oprichter en zijn vier zonen. Er kwamen snel nieuwe restuarants bij en dit werden er alleen maar meer toen de keten vanaf 2003 ging werken met franchisenemers. Five Guys heeft nu wereldwijd 1.500 vestigingen die zich voornamelijk bevinden in Amerika en Canada. Begin 2017 heeft de keten bekend gemaakt de stap te willen zetten naar Nederland en hebben nu hun 3de Nederlandse vestiging geopend in Alexandrium Shopping Center Rotterdam.  

Five Guys is in Amerika meerdere malen bekroond tot beste hamburgketen van het land. Ze spreken zelf liever van fast casual in plaats van fastfood. Dit omdat zij snelle service bieden, maar wel met verse ingrediĆ«nten. Ze zijn vooral bekend om de hamburgers, maar je kunt er ook hot dogs en sandwiches halen. Wat bijzonder is aan deze hamburgerketen is dat je zelf onbeperkt toppings kunt kiezen, zoals sauzen, schijfjes tomaat, sla en uien. 

De locatie is Poolsterstraat 6, dit is tegenover KFC en bij de ingang aan het Alexanderplein in Alexandrium Shopping Center Rotterdam. 

Ander nieuws

Top