Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Folkloristische flower fashion

Inspiratie13/11/2015

Eén van de vrolijkste en kleurrijkste trends van het moment; Folkloristische Flower Fashion. De naam verraadt het eigenlijk al; deze stroming heeft alles te maken met bloemenprints. Van abstract tot een letterlijke vertaling van bloemen, je ziet het allemaal. 

Naast dat er sprake is van een overweldigende bloemenexplosie, kunnen diverse kleuren, materialen en vormen met elkaar gecombineerd worden binnen deze trend. Alles behalve saai dus! En wat zo prettig is; de gebloemde print van de Folkloristische Flower Fashion past bij iedereen. Omdat je het motief in alle soorten kledingstukken terug ziet komen voor deze herfst en winter, is het absoluut niet leeftijdsgebonden. En daarnaast is het om deze reden ook uitermate geschikt voor verschillende lichaamsvormen.
Wij fleuren letterlijk op bij het zien van het bloemenprintje. En omdat we iedereen graag happy zien hebben we een aantal van onze favoriete items geselecteerd geheel conform deze waanzinnige fashion trend.

Voor de dames die graag de benen laten zien spotten we bij Zara een geweldige mini-jurk met een geborduurd bloemmotief, welke je mooi kunt stylen met een paar killer heels. De benen toch liever bedekt? Dan is de maxi-jurk met dessin van H&M een prachtig alternatief. Van deze jurk zal je overigens nog lang profijt hebben, want je kunt haar ook na de koude maanden nog aan. Combineer de maxi-dress met een spijkerjack en suède enkellaarsjes, et voilà…een lente-outfit is geboren. 

De bloemenzee houdt trouwens niet op bij kleding. Ook in sieraden wordt de trend helemaal doorgevoerd. Met de prachtige ketting kristallen van Mango en de opvallende ring van Swarovski maak je jouw outfit helemaal af.

Het moge duidelijk zijn, wij worden helemaal blij van Folkloristische Flower Fashion. Word jij er ook zo vrolijk van?

 
Producten

1. Zara: Geborduurde jurk € 79,95
2. Juwelen; Mango: Ketting met gefacetteerde kristallen € 19,99, Swarovski: Dark Ring € 249,00
3. H&M: Maxi-jurk met dessin € 19,99

Ander nieuws

Top