Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Food to share!

Inspiratie27/12/2018

In de Markthal heb je veel restaurantjes en kraampjes waar je lekker eten kan vinden om te delen met je vrienden, familie of je lief! Heb je geen zin in een groot bord van hetzelfde maar proef je liever veel verschillende soorten smaken? Dan hebben wij hier de leukste en lekkerste tips op een rijtje!

Obba’s Foodbar

Bij Obba’s Foodbar kan je terecht voor overheerlijke Mediterrane gerechten en drankjes. Hun Mezze Combo’s zijn grote schalen met heerlijke kleine gerechten van landen rondom de Middellandse Zee. De lekkerste Fingerfood en perfect om te delen! Neem bij deze Mezze’s een lekkere cocktail zoals een Gin-Tonic of kies voor een lekker biertje.

BasQ Kitchen

Bij BasQ Kitchen kan iedereen genieten van authentieke tapas en pintxos gerechten. Deze kleine gerechtjes die je kan delen zijn geïnspireerd op de verfijnde Baskische en Spaanse keuken. Neem bijvoorbeeld een plank met een selectie van gedroogde vleeswaren, spaanse kazen en olijven! Maar daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende warme tapas.

Sumo

Sumo staat bekend als het ‘all you can eat’ sushi en grill restaurant. Door het all you can eat concept kan je meerdere kleine gerechtjes proeven, zoals de lekkere verse sushi’s maar ook gegrilde en gefrituurde gerechtjes. Er is genoeg te proeven voor iedereen!

Kom jij ook alles proeven? 

Ander nieuws

Top