Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Foodevent op 24 en 25 augustus!

Events19/08/2019

Hoog Catharijne organiseerde in het weekend van 24 en 25 augustus 2019 het tweede Food Festival. Het Food festival stond wederom volledig in het teken van het food aanbod van Hoog Catharijne. Zo kon je genieten het heerlijke eten en drinken dat Hoog Catharijne te bieden heeft.

Je kon hier naast heerlijke food aanbiedingen ook genieten van een zomerse loungesetting met muziek en entertainment. De Stadskamer werd voor deze editie van het Food Festival omgetoverd tot een kleurrijke lounge aan het water. Bij de lounge speelde de gehele dag achtergrondmuziek, maar in de loop van de middag nam een DJ op het terras plaats om heerlijke zomerhitjes te draaien.

LET’S PLAY De unieke watereilanden in de Stadskamer werden voor het Food Festival omgetoverd tot spellocaties. Een van de twee watereilanden werd voorzien van een schommel middenin en het andere watereiland werd ingezet voor een heel bekend en populair spel: Twister! 

Er werden tijdens dit weekend speciale menukaarten uitgedeeld waarmee je kon lunchen of dineren voor een scherpe prijs of met een mooie korting. Deze menukaarten zijn nog tot en met 31 oktober geldig. Daarnaast deelden onze hosts en hostesses een gratis ‘Food Giftcard’ uit. Deze pas gaf je recht op een ‘free sample’ in de deelnemende horecazaken. 

Tot snel in Hoog Catharijne!

Ander nieuws

Top