Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Ga voor goud!

Inspiratie24/12/2019

De kleur goud vliegt je deze maand om de oren. Niet gek, goud is een mooie tint om te dragen tijdens de feestdagen. Combineer goud met zwart voor een chic geheel of juist met een felle kleur voor een krachtige look. Eén ding weten we heel zeker: jij gaat niet voor brons of zilver, jij gaat voor goud!

Topstukken
Krachtig is de cropped blouse van ZARA zeker. Dit topstuk heeft opvallende schouderstukken, die de top een vintage randje geven. Het materiaal is weinig beweeglijk, maar dat geeft de blouse juist extra power. Gemaakt voor powervrouwen dus. Een andere mooie top is het tule T-shirt met pailletten van Bershka. Het goud is hier minder aanwezig, maar dat maakt het item niet minder mooi. Een zwarte flared broek eronder, en klaar.

Cropped blouse – ZARA €29,95
Tule T-shirt pailletten – Bershka €24,99

Het gouden muiltje
Hier kun (en wil) je niet omheen: de Belan pumps van Guess.

Belan pumps – Guess €125,-

Jurken met pit
Een jurk is feestelijk. Helemaal als de jurk van goud is of gouden details kent. De gold spot dress van Costes is bezet met gouden stippen en is daardoor erg elegant. De lange jurk van Paprika is speciaal voor vrouwen met een maatje meer. Welke maat je ook hebt, goud staat altijd! Voor vrouwen die eens buiten de gebaande paden willen denken, komt de kimono van C&A als geroepen. Dit gouden item vinden wij een echte winnaar.

Kimono glanseffect – C&A €24,90
Lange jurk goudkleurig lurex – Paprika €84,99
Gold spot dress – Costes €59,95

Een tas met goud
Een schoudertas met gouden elementen shoppen staat gelijk aan geluk. De tas van WE matcht perfect bij alle gouden kledingstukken uit de shopping dankzij de gouden kraaltjes. Krijg je geen genoeg van goud? Voeg dan de star earrings van Monki toe als finishing touch.

Schoudertas – WE €39,99
Star earrings – Monki €6,-

Door

Ander nieuws

Top