Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Ga voor winters wit!

Inspiratie29/11/2019

Als woorden beide met de letter ‘W‘ beginnen, kan het haast niet anders dan dat het een goede combinatie is. Wij nemen: winters en wit, en maken er winters wit van. Waarom? Omdat wit in de winter dus écht een modeding is! 

De kunst van het combineren 
Als je met eenzelfde kleur werkt in je look is het raadzaam af te wisselen met verschillende tinten. In dit geval mixen we echt wit met meer crème wit of off white. Dit zorgt ervoor dat een witte look er niet uitziet als een ziekenhuispak, maar als een ultra-modieus geheel zoals op het sfeerbeeld. Zo kun je bijvoorbeeld de off white sleeve tee van Costes combineren met de punto pantalon van Claudia Sträter. Met daaroverheen de teddy jas van H&M. Voor extra jeu: combineer je witte outfit met een paar gouden sieraden. 

Puff sleeve tee off white – Costes €35,- 
Punto pantalon – Claudia Sträter €159,95 
Teddy jas – H&M €89,99 

Sneeuw(wit)je 
Maar we zijn nog niet helemaal verzadigd. Er zijn namelijk nog zoveel meer toffe witte items te vinden in Hoog Catharijne, die je stuk voor stuk met elkaar kunt matchen. Had je al een voorliefde voor wit, dan wordt die liefde nu alleen maar sterker. Had je nog geen voorliefde voor wit, nu wel! Zo zijn de hoge, witte laarzen van Manfield een must dit seizoen en shop je een super modieuzewitte handtas bij Bershka. Ook bij ZARA en The Sting laten ze je niet in de kou staan als het gaat om witte items. Het star trucker jacket is echt iets voor jou, net zoals de plumetis top. Wie beweert dat wit geen kleur is? ;-)  

Hoge witte laarzen met hak – Manfield €159,99 
Plumetis top – ZARA €29,95 
Star trucker jacket – The Sting €59,95 
Handtas parels – Bershka €24,99 

Door

Ander nieuws

Top