Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Gezonde start

Inspiratie23/01/2018

Een gezonde start begint bij jezelf. Het klinkt cliché, maar gezond eten en sporten dragen bij aan een healthy mind. Tegenwoordig wordt het op allerlei manieren makkelijker en leuker gemaakt om die gezonde levensstijl te hanteren. Zowel voor lichaam als geest. Wij selecteerden zes producten waardoor je lekker in je vel komt te zitten. 

Je bent wat je eet
Na de decembermaand mag er best weer routine in je eetpatroon komen. Anna Zeven schreef een boek over het nieuwe eten. Wat is dat precies? In haar boek neemt ze je mee op een ontdekkingstocht door voeding en laat ze je zien hoe je door middel van recepten gezond en mindful kunt eten.

Boek ‘Het Nieuwe Eten’ – Bruna €27,50

Over eten gesproken; ook zonder gebruiksaanwijzing kun je ervoor zorgen dat je lichaam meer goede dan slechte ingrediënten binnenkrijgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Meridian Peanut & Banana Bar van Holland & Barrett? Een verantwoorde snack voor onderweg!

Peanut Bar – Holland & Barrett €1,59

Je dagelijkse portie vitaminen binnenkrijgen? Drink dan een smoothie. Bij Albert Heijn XL heb je ruime keuze, zoals dit groene sapje van Innocent.

Innocent Super Smoothie – Albert Heijn XL €2,39

Voel je fit
Haal de sporty spice in jezelf naar boven en ga fit het nieuwe jaar in. Van dit leuke sweatshirt van Adidas krijg je spontaan vleugels, maar ook bij Zeeman shop je sportkleding die geschikt is voor een uurtje zweten. En dat voor een leuk prijsje. Kleed jij je graag extra sportief? Dan is dit Under Armour petje van JD Sports een welkome toevoeging aan je sport look.

Sweatshirt – Adidas €45,95
Joggingbroek – Zeeman €6,99
Pet – JD Sports €20,-

Door

Ander nieuws

Top