Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Glamping!

Inspiratie28/06/2019

Luxer dan dit wordt kamperen niet. Bij glamping is jouw accommodatie (lees: de tent) van alle gemakken voorzien. Geen kleine tent waar je maar net met z’n tweeën inpast. Nee, een tent die groter is dan je eigen slaapkamer en aan al je wensen voldoet. Voor de luxe poezen onder ons: deze items kun je prima gebruiken als je gaat ‘glamperen’.

1. Campingaz BBQ – ANWB €229,-
Geen typisch campingeten, wij gaan voor een uitgebreide BBQ. En dat kan met de Campingaz BBQ van ANWB. Aangezien ANWB de specialist is in reizen, weten we zeker dat deze luxe BBQ een goede aankoop is voor op de glamour camping.
2. Solar tuinlampion – HEMA € 6,-
Op de camping kun je het zo gezellig maken als je zelf wilt. Jouw luxe tent is vanbinnen al versierd met alles wat je nodig hebt. Nu buiten nog. Daarvoor selecteerden we de blauwe tuinlampionnen van HEMA.
3. Adidas bucket hat – Adidas €24,99
Wat is geschikte kleding voor op de camping? Het antwoord: makkelijke kleding. Maar ga je ‘glamperen’, dan mag ook die kleding best wat hipper. Deze bucket hat voor mannen is ideaal voor het kampeerleven en toch modieus.
4. Playsuit – The Sting €49,95
Deze moet je hebben! Een super toffe off shoulder playsuit met lurex details, een doorlopende knoopsluiting en een strikceintuur bij de taille. Heerlijk om in te chillen en leuk om ’s avonds mee te paraderen. Ideaal dus!
5. Tafelkleed – Zeeman €5,99
Een saai tafelkleed? No way! Het zebra tafelkleed van Zeeman maakt van jouw campingtafel een waardige eettafel.
6. Campingstoel - ANWB €109,99
De koningin onder de campingstoelen is de stoel van ANWB. Deze campingstoel kent namelijk een hoofdsteun en tafeltje. Do we need to say more?
7. Wijnglazen – Primark €6,-
Op de glamping drinken we geen limonade uit plastic bekers, op de glamping drinken we wijn uit wijnglazen. De kleuren en het materiaal geven de wijnglazen van Primark een klein campinggehalte, maar dan nét even eleganter.
8. Zebra espadrilles – Manfield €69,99
Makkelijke schoenen voor op de camping: espadrilles. Makkelijke schoenen voor op de glamping: espadrilles met zebraprint.

Door

Ander nieuws

Top