Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Glinsterend het nieuwe jaar in!

Inspiratie28/12/2018

Wat gebeurt er als je een vrouw vraagt de perfecte oud en nieuw look samen te stellen? Je krijgt een overvloed aan glitter te zien. En dat is precies wat we geïmplementeerd hebben in deze shopping. Glitter, glitter en oké, een vleugje metallic en velvet.  

Sequin dresses and tops
Glitter staat gelijk aan feest. Dat moge duidelijk zijn. Het is niet voor niets dat we ons best doen om jou glinsterend het nieuwe jaar in te laten gaan. En dat lukt aardig goed dankzij een pracht van een jurk van VERO MODA. Deze sequin dress is een feestjurk van hoog niveau.

Jurk met pailletten – VERO MODA €59,99

Ook bij ONLY hebben ze niet bezuinigd op glitters. Echte liefhebbers dragen deze sequin top met lange mouwen in combinatie met de bijpassende rok.

Long sleeved top – ONLY €39,99

Fantastic velvet
Velvet is dé stof voor een feestelijke outfit. Bij Costes trek je zo een party proof fluwelen broek uit de rekken. Leuk voor bij de broek: een Bulaggi clutch van Van Os tassen en koffers.

Flare trousers – Costes €49,95
Bulaggi clutch – Van Os tassen en koffers €27,50

Metallic party
Metallic is ook van de partij. De plissérok van WE is op oudejaarsavond je beste vriendin. Deze fijne, wijde rok zit als gegoten. Draag de rok met een simpel basic T-shirt en prachtige sieraden. Meer heb je niet nodig voor een sprankelend oud en nieuw.

Metallic plissérok – WE €49,99

Glitter op je nagels en aan je voeten
Het zit ‘m in de details. Verzorg je handen en voeten extra goed, want ze trekken dankzij open schoenen en grote sieraden extra de aandacht. Lak je nagels met de kleur Galaxy Rose uit de holiday make-up collectie van IsaDora. En aan je voeten: pumps van Pieces.

IsaDora holiday nail polish – Douglas €10,35
Slingback pumps – Pieces €49,99

Door

Ander nieuws

Top