Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Grand opening LEGO® store!

Events08/11/2019

Je bent van harte welkom bij de Grand Opening van de eerste LEGO® store in Nederland! Kom van donderdag 7 november tot en met zondag 10 november langs en geniet van leuke speelmogelijkheden, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer!

Treed tijdens de Grand Opening binnen in de LEGO® HIDDEN SIDE en vang spoken aan boord van de spokenjachtschoolbus. De LEGO® schoolbus is gedurende deze vier dagen te vinden op het Stationsplein. Alle deelnemers krijgen een certificaat en spokenmasker.

Daarnaast kun je op de foto met de officiële LEGO® Dom Toren die op de eerste verdieping tussen Miss Etam, G-star en Dunkin Donuts in Hoog Catharijne opgebouwd zal worden. Niet alleen rondom het Stationsplein zijn er leuke dingen te beleven, ook in de LEGO® store zijn er mooie aanbiedingen. Vanaf een besteding van €35 ontvang je gratis het LEGO® Rendier en vanaf €125 ontvang je gratis de exclusieve winkelset van LEGO®! En er is meer! Iedereen krijgt een gratis I "hartje" LEGO® Store Utrecht steentje bij een aankoop in de LEGO® winkel in de Zuidpassage (zolang de voorraad strekt)!

In de LEGO® store krijg je de kans om mee te bouwen aan Build To Give. Sinds 2018 kwam LEGO® met een initiatief om in samenwerking met goede doelen hulpbehoevende kinderen te ondersteunen. Bouw in de LEGO® store een klein kerstornament en post deze op social media of via de LEGO® Life app met #buildtogive. Voor elk bouwwerk doneert LEGO één LEGO® set aan een kind in nood. LEGO® hoopt 1 miljoen LEGO® sets te kunnen doneren! Vorig jaar was Build To Give een groot succes. De campagne loopt tot en met 31 december 2019.

Kortom, het wordt een feestelijke opening! Kom jij ook?

Grand Opening LEGO® store

Voor wie?

Voor iedereen

Ander nieuws

Top