Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Hakim in Alexandrium Podium Live!

Events10/06/2016

Kom jij woensdag 6 juli ook naar de HAKIM – Kindervoorstelling “Anders is ook maar Gewoon”? De voorstelling start om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur, dus je bent de hele middag welkom in Alexandrium Podium Live! 

Kom jij woensdag 6 juli ook naar de HAKIM – Kindervoorstelling “Anders is ook maar Gewoon”? De voorstelling start om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur, dus je bent de hele middag welkom. Hakim is natuurlijk bekend van onder andere Sesamstraat, verschillende films en cabaret. De voorstelling is gratis te bezoeken in Alexandrium Podium Live, locatie naast G-Star RAW in Alexandrium Shopping Center.

North Sea Round Town is hét Fringe Festival van North Sea Jazz Festival dat ruim twee weken lang neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz. Alexandrium Shopping Center opent deze weken het Alexandrium Podium Live! Dit is een jazz podium gelegen in het Shopping Center met een dagelijks jazz-programma en geweldige optredens.

Ook buitenom de optredens en activiteiten is Alexandrium Podium Live te bezoeken. Met een speciale menukaart met lekkere hapjes en drankjes, een leestafel, comfortabele zitplaatsen en gezellige muziek is Alexandrium Podium Live ook nog eens een ideale plek om even heerlijk te ontspannen tijdens het winkelen.

Ander nieuws

Top