Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Halloween Movie Night in Alexandrium Shopping Center

Events11/10/2017

Kom jij tijdens het Halloween weekend horrorfilms kijken in Alexandrium Shopping Center? Op zaterdag 28 oktober worden vanaf 20.00 de films: Raw en Lights Out getoond. Dit is in samenwerking met Jongerenpanel Prins Alexander, Cultuurbuur, Lantaren Venster en de Gebiedscommissie. 

Halloween Movie Night is voor bezoekers vanaf 16 jaar. Vanaf 20.00 kun je naar binnen en om 20.30 start de eerste film. Tussen de twee films in is er een pauze, zodat je even je benen kunt strekken en naar de wc kunt gaan. Een kaartje koop je voor €10,- per stuk en deze geeft toegang tot beide films. De kaarten zijn te bestellen via: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/EA41994726DAA9BDF19827A0E4DC2639 .

Benieuwd naar de vorige Movie Night? Bekijk dan hier de aftermovie van de vorige editie: https://www.youtube.com/watch?v=l1IUJaox0s4&t=11s

Het Jongerenpanel Prins Alexander steunt jongeren om initiatieven in te dienen bij de Gebiedscommissie, zoals de Movie Night. Hiervoor hebben zij een budget gekregen van de Commissie. Ook organiseert het Panel iedere maandagavond activiteiten voor tieners. Op dit moment bestaat het Panel uit tien jongeren, maar ze zijn altijd op zoek naar nieuwe leden.
Interesse? Kijk dan even op hun Facebookpagina www.facebook.com/jppa.nu. En stuur ze een bericht via Messenger.

De ingang van Halloween Movie Night is te bereiken via de zijingang van Alexandrium Shopping Center, Korte Poolsterstraat 2. 

Wees er wel snel bij, want vol = vol!! 

De Halloween Movie Night is mede gesponsord door Albert Heijn XL in Alexandrium Shopping Center.

Ander nieuws

Top